Naast het repareren en verkopen van nieuwe en tweedehands laptops / desktops sponsoren wij ook regelmatig goede doelen of evenementen. Oude gebruikte laptops, desktops, schermen, printers en dergelijke schenken wij meestal aan stichting vraag en aanbod. Zij zorgen ervoor dat deze spullen naar derde wereld landen gestuurd worden.

Daarnaast sponsoren wij ook een voetbaleftal en hebben wij al diverse malen een laptop ter beschikking gesteld aan de Tilburg Ten Miles om de administratie op bij te houden.


Overige sponsoring

Foto en tekst: Hartenboeren / Hartenboeren.nl


Wij zijn Hartenboeren. In onze moestuin in het buitengebied van Kaatsheuvel ontvangen we politiemensen die na een traumatische ervaring op adem willen komen.

Het is een veilige haven waar mensen zich in alle rust kunnen bezinnen op hetgeen er is gebeurd.
Om ons project van de grond te krijgen ontvangen we veel steun van collega’s en dit is hartverwarmend. Maar er kwam ook steun uit onverwachte hoek; zo ontvingen we van Ruud, van OZET Computers een laptop.

Dank je wel, jullie hulp kwam precies op het juiste moment. We zijn er heel blij mee.

Hartegroet,
Peter Timmermans en Angelique Verhoeven

Begin 2017 hebben wij twee laptops geschonken aan de stichting “Kinderen van Abong Mbang”. De laptops zullen worden ingezet om de leefomstandigheden voor de jeugd te verbeteren via goed onderwijs en goede gezondheidszorg. Zij focussen zich hierbij op activiteiten waarvan jonge mensen hun hele leven profijt zullen hebben.

Meer informatie over dit project vindt u op kinderenvanabongmbang.nl/


Foto: Bedank kaart voor schenken laptops.

Foto: Paul Spapens (rechts) overhandigd laptop aan het bestuur (links)


In maart 2016 hebben wij een laptop geschonken aan het bestuur van een skill trainings center in Banjul, de hoofdstad van Gambia. Aangezien laptops en computers daar erg schaars zijn was het bestuur erg vereerd met het ontvangen van deze laptop. Zij gaan deze laptop gebruiken voor de administratie van het skill trainings center. Het skill trainings center is te vergelijken met een ROC in Nederland. Op het center worden beroepscursussen gegeven in onder meer naaien, kapper en IT.