Bij OZET Computers & Supplies kunnen wij vrijwel ieder probleem oplossen.

Wij kunnen ons echter goed voorstellen dan u geen behoefte hebt om met uw PC op pad te gaan bij problemen of vragen.
Daarom bieden wij hulp op afstand door middel van een “hulp op afstand sessie”. Hierbij kunnen wij uw computer tijdelijk overnemen om zo op afstand werkzaamheden te verrichten of uw vragen te beantwoorden.
De kosten voor hulp op afstand bedragen € 12,50 per kwartier

Indien we het probleem niet binnen een redelijke tijd kunnen oplossen adviseren wij om uw computer bij OZET Computers & Supplies af te geven.
Ook kunnen wij (proberen om) het probleem bij u thuis op te lossen, hiervoor rekenen wij €15,00 per kwartier exclusief reiskosten.

Ransomware / Versleutelde bestanden
Ransomeware is een veel voorkomend probleem op dit moment. Wanneer ransomware op een computer zit worden bestanden versleuteld, waarbij de gebruiker van de computer een melding krijgt dat hij of zij zijn bestanden terug krijgt na een betaling. In veel gevallen gaat het hierbij om bitcoins en levert een betaling niet het gewenste resultaat op. Wij kunnen echter proberen om uw gegevens terug te krijgen door een programma dat de Politie beschikbaar heeft gesteld. Voor zover bekend zijn er inmiddels al meer dan 2500 ransomware-slachtoffers geholpen en hebben zij hun bestanden terug gekregen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.